Tuesday, September 1, 2009

bsday fong...merdeka3!!!










31 ogos ari paling bersejarah..bukan sbb fong yah ling lahir tapi sbb negara kiter merdeka haha..(dah 52 tahun dah...bagus3).. sebenarnya nak citer pasal besday fong yg jatuh pada 31 ogos 1989...hehhe...maka lahir seorg manusia cina yang sangat baik ati dan agak tulus mulus...haha ape tah...malam tu si fong ni ingat ktorg x sambut sbb kiteorg memang x nak sambut kul 12 mlm...saje je ingat nak sambut time sahur tapi fong bukan sahur pun haha...so kiteorg pun sambut lah kul 1 pagi...(fong yang agak terkejut terus mengalirkan air mata palsunye...hehe gurau je...dia nangis betul...) ader kek je...yang telah di hand made kan olek kecik...fuyoo terkejut ak tengok kek tu...(tu belum makn agi... hahaah)...ape2 pun terime kasih lah ye kecik susah2 je wat...lain kali kite beli kedai ye hahaa.....
HAPPY BESDAY TO FONG...HAPPY BESDAY TO FONG...HAPPY BESDAY TO FONG YAH LING HAPPY BESDAY TO YOU!!!

P/S: AKU DARAH ANAK MALAYSIA...(A.D.A.M)

1 comments:

akudimelati said...

besday fong je ke???waaa

Post a Comment