Friday, April 3, 2009

..asyik berjalan jer...
























































lalala....hehe gembire nye ...tAdi g jejalan (kat kuala perlis k.perlis jer huh) ktorg sebenar nye nak g antar mate tapi dah terlanjur bergerak baik berpoya2 terus...dah antar mate tu ktorg makan kat warung tepi2 jalan..(ader ar budak ni dari tadi duk ngadu lapar..so ktore pun makan ar...) yg kelakar nye tadi masa nak bayar kawan ak yg ber name cik ema ni (bukan name samaran..hehe)ckp kat makcik jual tu dia makan air goreng hahah...(ader ker org masak air gorng ..)sebenar nye die nak kate air kelapa ngan kuih tiew goreng( betul ker ak eja...huhu)...so..lepas makan ktorg g tepi pantai tangkap gambar...tapi yg x best nye ade lah satu masalah..(tapi x leh bgtsw..)terpaksa call ABU kawan tatie tuk tolong...(terime kasih ye ABU)...dah tangkap gambar ktorg g kat pasar kat brasmana hotel...sempat lah beli something...hehe...

P/S...wei kekawan exam dah dekat jom berpoya2 hahaha.....

9 comments:

MiSz_aIN said...

kate exm da dkt..dah tu ajak g poya2..he3
mmg kalu da nk exm kena poya2 lebh skit ea???
ha3

bila hatiku berbisik said...

WEI AK XBLUM ABIS EDIT KO DAH COMMENT ISK3

MiSz_aIN said...

hahahahahahahah

juz a lil bit..... said...

huhuhuhu...jom berpoya2 lagi...bru extreme...

pakDin said...

insOflah wahai kawan2ku...ish3...

:: no name :: said...

tah,,,hensap laaaa!!!

MiSz_aIN said...

insaf2 la...he3

bila hatiku berbisik said...

ak dah insap...dah ar...selamat tinggal

juz a lil bit..... said...

saya sudah hensap...
jgn kaco sayer lagi...

Post a Comment