Wednesday, February 25, 2009

...comenye...








































































































































Ari ni nak citer pasal budak2...naper diorg ni times kecik2 come??(cam ak ar haha)....tah ak pun x taw...bagi ak x der baby yg x come...sebenarnye ak tulis pasal ni sbb (bukan sbb ak ader ank) tapi kebetulan tadi ak buka my picture nampak gambar sepupu ak ni...come sgt dia ni..name dia Ahmad Firdaus...dari baby lagi dia ni memang nakal...( cth..dia leh p tolak kete sorong yg berat dari bdn dia masa umur 2 ke 3 taun)...skrg ni x silap ak umur dia 5 taun... jom tgk gambar dia n adik dia... ( yg laen2 tu gambar ambik kat internet hehe come kan)....lalala....



KAN BEST DAPAT JADI BUDAK-BUDAK...


JIWA X AR KACAU...LALALA..

2 comments:

juz a lil bit..... said...

aah lah sumer bdk2 nih comey...
ko sorg jer x comey...
huhuhuhu...

bila hatiku berbisik said...

haha yer ke..ak ingat ak jer yg come...jelez ar tu...

Post a Comment