Saturday, March 14, 2009

ARI SABTU YANG LALA..





























Tadi pagi ak p koka...main hoki...best tapi ari ni kureng ckt sbb ader dak2 sekolah menengah(kecik2 agi form 2..3..4).main kat situ gak n en tu ajar dak2 tu gak...yg best nu=ye sbb dapat blik awal...heheh( fong jom blik..ak ajak fong x nak blk haha)...blik umah kul 1 ak makan n pastu tgk hanakimi(beSTcite ni pempuan tu kiut sgt) terus terlelep haha.tadi ptg kitorg(ak..ain..iza..wani..tatie..)p pasar kat seberang ramai..(haha x der aper2 pun tulis punye gempak..ape da..)..dah lah x byk org menjual tu bukan pasar malam tapi warung haha...selepas p pasar yg x seberapa tu ktorg nekat meneruskan misi untuk mencari pasar malam yg sebenar...(jauH tore jalan dah ar x taw arah main redah je huhu)....akhirnye ktore sampai pasar tu selepas ak mengecall member ak ni...huh penat tul...sampai pasar beli yong tau fu...n then keck dtg ke pasar dgn moto yg dinjam(terime kasih lah ye bawakan makanan ak...)selesai membeli kiteore pun blk ke umah..perg penat gak jalan kaki hehe....sekarang ak dah kenyang sbb br lps mkn....wassalam...


PERUT KENYANG ATI SENANG..TAPI BELAJAR MALAS HAHAH.....INSAF3..

2 comments:

MiSz_aIN said...

ha3,,tula psl..ape je yg jual kat psr mlm sbrg rmi tu..
ye je promote..
sbaek ade psr mlm len yg jd pgubt atie..

juz a lil bit..... said...

btol2.....yg tuh bru trial...full version nxt week kot....huhuhuhu...kiter wait n see....aper yg ader minggu dpn...

Post a Comment