Friday, March 20, 2009

..hensemnye..





























ari baru sempat nak tulis blog (buzy gler haha..ape tah yg ak buzy haha..)...nak cite pasal barang peribadi ak...(heeh dah x jd peribadi..)..benda ni ak name kan bike...nak taw cam ne dapat name..dulu ak beli die ni time matrix..(ak tgk die ni come sgt sbb tu ak beli..) hah nak bagi taw camne bike ni dpt name.. dulu ak suke peninju malaysia ni(lame dah ak suke die ni time kecik2 dulu..hehe..)name dia SAPOK BIKE...haha sbb tu name benda ni bike...ak suke sangat dia..tiap2 malam ak peluk dia..kalau die x de mst hidup ak x bermakna haha...(hiss ape tah duk ngarut huhu..).. bantal yg panjang ni pun ade muke die..(my best friend bagi mase besday dulu...benda ni pun ak syg gak...)lagi satu dompet ak pun ade gambar bike hehe...kat jaket ak pun ade muke bike (ak kena tegur nak en anas sbb letak benda ni kat jaket haha..)...SEMUA PASAL BIKE..BIKE..BIKE..nak taw x ape benda sebenarnye bike ni..tgk ar gambar ni..tADDA...:P

6 comments:

MiSz_aIN said...

ha3,,ak da bosan da ngan Mr bike ni..
ari2 tgk dier..

bila hatiku berbisik said...

die pun kan nye suke ko haha

juz a lil bit..... said...

oh biki ku...
biki ker bike...
biki r sedap...

bila hatiku berbisik said...

bike sesedap ati jer nak tukar..isk...

MiSz_aIN said...

eleh,,ak pun bknnye ingin sgt nk tgk mr bike ko tu..
bape lme ntah xbasuh..
hak3~
ari2 ko duk wat peta kat dier,,
simpati ak kat mr bike tu..

bila hatiku berbisik said...

ko gak yg peluk...sebenarnye nak peluk ak kan tapi ak x bagi haha....

Post a Comment