Monday, March 23, 2009

sengalnye...

























































































































































































































































































































































































































dulu ak ni baik sangat...(bkn nak puji diri sendiri tapi hakikat...)..tapi lps msk matrix n unimap ni perangai makin tut..tut...haha...ni mst sbb kwn ngan dak meki yg x berape nak btl..(terutame nek jijah..tatie..iza..kecik..hehe yg 3 agi tu baik shida,wani n fong yah ling..)tah hape2 diorg ni ajar ak ( bukan ak yg ajar diore jgn salah paham haha..)tadi ak tgk gambar sem lps..memang sengal lah diorg ni...(ni baru abis rakam lagu ngan dak2 umah..penat layan diorg ni...huh)..tapi sbb diorg gak ak..menjadi seorg yg x pemalu..(walaupun hakikat nye ak ni pemalu n sopan..hahah)...thank lah ye my pren sbb menghibur kan ati ni..heheh( cam badut lak korg ni.)...jom tgk gambar yg x berape nak senonoh ni..hahah..
p/s: wei jadi taw nak berpoya2 ari jumaat ni....ari jumaat paling afdal kluar hahah...=P

7 comments:

pakDin said...

haha...apo kobondo eh...
bapak sengal dak2 nie..
nasib baik bukan kos aku...

MiSz_aIN said...

wey din,,kitowg kos ko la..
smpai atie ko xnak ngaku..
hahahaha~
dierorg mmg sengal pun..
ak x..^_^

bila hatiku berbisik said...

haha...same jer nek jijah ni lg sengal..wei pak din hang x npk ker gambar hang ngan dua gadis yg x ayu tu...hehe

juz a lil bit..... said...

wakakaka...aku bdak baik lah weh...korg mmg sengal...aku jer ok...hahahah...terutama ko trex...trex ari jumaat nih kuar jom...kter enjoy tahap gaban punyer...

pakDin said...

nampak doh...
terserlah gak kesengalan korang...
ari Jumaat nak kuar??
jom futsal...hahaha

psss....kata "Johan" futsal group pompuan.nak tgok gak korang main..hehe

bila hatiku berbisik said...

biase jer lagi pun yg bertanding tu semua pro haha...bile lak nak kluar ni..ak nak duk umah jer haha

juz a lil bit..... said...

ari jumaat nk kuar pi maner pak din oiii...ktorg nk gi solat jumaat...aper slhnyer nk try bender yg sunat nih....

Post a Comment