Tuesday, March 3, 2009

...minggu yg buzy??







MINGGU ni ak buzy gler hehe (tapi sempat lak memblog )...ak sibuk sbb malam kamis ni ak balik umah ak d puncak alam...(yeye lek umah)..tapi sebelum meninggalkan perlis ni ak kena wat report (yg memang bukan kepakaran ak huh)...banyak oooo....3 report banyak kan hAHA...ak kena wat report statik...termodynamik n manufacturing...(nasiB BAIK DAh siap satu)..sebenarnye kena antar minggu depan tapi ak balik isnin malam mst x sempat siap huhu.....lagi assigment ict kena antar kamis ni (dah siap dah copy internet thank q internet...) emmmm sebenarnye ak dapat satu berita yg memang macam BANGKAI ar...ader test ict jumaat malam (masaalah nye time tu ka dah tergolek2 ats katil kat umah)....tak x taw ar (malas ar nak ambik test haha) tp ader member ak ni kater kat ak semalam "ko x nak ambik test..bebaik dapat A krang dapat D lak tuk final ni"...kater beliau...ooo...betul gak kater dia tu..so ktore pun akn berhadapan ngan en ict ni sok (sesuke ati jer nak wat test..cit)...minta2 ar berjaya menundakan test tu huhu



AK NAK BALIK UMAH GAK...X DER APER YG BOLEH MENGHALANG
HAHAHA...LALALA........

1 comments:

juz a lil bit..... said...

saper kwn ko yg ckap"ko x nak ambik test..bebaik dapat A krang dapat D lak tuk final ni"...sungguh berpikiran jauh pemikran dier...org mcm nih lah yg kter nk...huhuhu )~

Post a Comment